Tess

SE45064/2016

e: KORAD Koppartassens Dalmas

u: Chiltanas High Performence

 

Född 2016-07-09

HD A

ED ua

JLPP fri

MH med 1 på skott

Diplom Lydnad Startklass

Diplom Rallylydnad Nybörjare, Fortsättningsklass och Avancerad klass

Certificat Rallylydnad Mästare klass

Klubbmästare Rallylydnad 2019 Borlänge bk

Distriktsmästarskap 2019 Rallylydnad Dalarna, tredje placering mästare klass

Utställd med Very Good och en 4e placering i konkurrensklass

 

Tess är en helt fantastisk hund. Hon har en lojalitet som inte går att beskriva med ord. Det finns ingenting hon inte skulle göra för mig. Hon ställer alltid upp. Hon har potential att nå till stjärnorna på tävlingsplan. Förhoppningsvis får vi mer tid i framtiden för att delta i tävlingar.

Tess är också den snällaste familjehunden, man kan ha. Hon ÄLSKAR att kela. Hon är en vänlig liten själ som tror gott om alla. Hon är bästa kompis med våra barn, så lugn och tålamodigt hon är de. Henne kan man alltid lita på. Och hon anpassar sig till vilken situation som än presenteras. Det är för mig en oerhört viktig egenskap. Man kan inte önska sig ingen bättre hund.

2020-02-18

Nu blev slutresultaterna av klubbmästarskap 2019 i rallylydnad känd. Tess blev klubbmästare 2019 rallylydnad, Borlänge bk. Så stolt över denna tjej!

KM 2019

2019-10-06

Nu i helgen var det distriktsmästerskap i Rallylynad i Mora. Duktiga Tess tog en fint tredje placering!

DM DM result 

 

2019-10-01

Saknade lite uppdateringen under sommaren och hösten. Men vi tävlar nu i Mästareklass och har även tagit vår första certifikat in denna klass. Min fantastisk vovve tog sig alltså från nybörjarklass till mästareklass inom 1 år.

 

gavle

 fagersta

Endast en månad efter Tess har tagit titeln RLD F har vi vår tävlingsdebut i avancerad klass med två tävlingsdagar. Första banan gick sådär på grund av mattes nerver, men andra banan tog hon 94 poäng! Andra tävlingsdag i årets värmsta helg, tog vi 83 poäng på första banan och 76 poäng på andra, vilket är endast 4 poäng från en tredje kvalificerad result och alltså titeln RLD A. Men det fixar hon säkert nästa gång. Så otroligt stolt över henne, att hon fortfarande gav altt i den här värmen. Nu ska vi vila lite och njuta av sommaren innan nästa tävling. :-)

 

FB IMG 1561668993057 LD starttess ld start

2019-06-27 Kvällstävling, Gagnef-Floda brukshundsklubb. Vi har tagit titeln LD startklass!!! Med 187,5 poäng och en andra placering!

 

 

tess rld f

Vid hennes andra tävling i fortsättningsklass (2019-05-25) , tar Tess titeln RLD F och alla tre kvalificerande resultater är max poäng (100/100). Hon tar dessutom första placering vid dagens banor.Världens bästa hund. :-)

 

Tess 2

Tess fick uppflyttningsresultat i Lydnad Startklass

 

Tess 3

Tess fick igen fina priser och tog redan sin tredje kvalificerande resultat och diplom i rallylydnad nybörjarklass på sin andra tävling i rallylydnad.

 

Tess 4

Andra tävlingen i lydnad resulterade i en godkänd resultat och en tredje placering.

 

Tess 1

Tess på sin andra födelsedag med sina presenter.

 

Tess genomförde MH med 1-an på skott. Det blev tydlig att jaktleken är hennes favoritbelöning. :-)

mh Tess

 

Tess valp

 

Tess valp 1