Image

Dimgården

Välkommen

till din upplevelsegård bland sjö, jord och skog i hjärtat av Dalarna.

Image
Image

Våra lammskinn

från gotlands- och leicesterfår

Vi säljer vackra, lockiga lammskinn och fårskinn. Priset på ett lammskinn varierar från 1200 – 2400 kr beroende på lock, färg och storlek. Ett lammskinn från Dalarna är en uppskattad present som man kan njuta av, i hemmets lugna vrå, barnvagnen, i naturen eller skidbacken.

Uppfödda i Leksand

Våra lamm och fårskinn kommer från djur som betat på våra marker under vår och fram till hösten. Vi har en småskaligt uppfödning av gotlandsfår och leicesterfår.

Unika

Inget fårskinn är det andra likt, naturprodukter som de är. Exakt storlek, färgnyans  och struktur kan därför variera något mellan de olika skinnen.Våra leicester får ger vita lammskinn med vackra, glansiga lockar och lammskinnen från våra gotlandsfår kommer i fina, olika nyanser av grå.

Tvättbara

Alla våra lammskinn är tvättbara
Image

Till golvet

Lyft inredningen med ett vackert lammskinn bredvid sängen, framför brasan eller någon annan plats där skinnet kan breda ut sig. Njut av hur vackert det kan bli med lammskinn i inredning.

Till barnvagn

Lammskinn ger en ombonad och trygg miljö i barnvagnen. Ullfiberns egenskaper gör att lammskinnet svalkar babyn när det är varmt och värmer när det är kallt. Meröver, ull har en lugnande inverkan, vilket kan göra spädbarn mer harmoniska och lugna.

Till soffan

Kryp upp på ett lammskinn i soffan.Njut av beröringen från den mjuka pälsen och så är det snyggt också.

Dimgården

EU stöd

iconAdress

Östra Rönnäs Rönnäsvägen 241 79391 Leksand