Här finns fler bilder på vår E-kull. Mamman är RLD F RLD N Dimgårdens Bella och pappan är SEUCH VJP HZP Spl Gråsidigens Ingram. Det finns 6 hanar och 4 tikar. Vid intresse, skicka oss gärna ett mejl. Vi förbehåller oss rätten att välja valpköpare.

Bella är en glad och trevlig allround jakthund med mycket energi, som älskar att jobba. Om det nu är att vara ute i skogen med husse, apportering i vatten, eftersök eller rallylydnad med matte, Bella ställer alltid upp. Hon är snäll och social familjehund, som älskar att mysa.

Frank har gjort de tyska avelsprover VJP och HZP, med mycket goda resultat. Om Frank själv får välja, jagar han helst gris, älg och kronhjort. Han är också en fantastisk apportör med otrolig vattenpassion. Frank är en väldigt förig hund som jagar tillsammans och för sin förare. Han är sikt- och spårskallande på färska löpor. Godkänd för eftersök och river omkull och avfångar skadat vilt om det är möjligt. I övriga vardagen är han en lugn och stabil familjehund som aldrig kan få för mycket kärlek. 

Vi försöker att lägga upp nya bilder på valparna här varje vecka. Tyvärr blev det lite uppehåll pga Bellas juverinflammation (se nedan).

Bella fick tyvärr akut juverinflammation när valparna var 5 veckor gamla. Efter flera besök på djursjukhuset har det visat nu att juverdelen gick inte att rädda. Nu efter operationen mår Bella mycket bättre, men det väntar fortfarande ett långt läkningsprocess. Valparna har under den tiden bara mått bra och var redan när Bella fick mastit inte längre beroende av hennes mjölk. De våxer som de ska och det är full fart i valphagen nu. Vi introducerade även våra hundar till valparna för valparnas socialisering.

Dimgården

EU stöd

iconAdress

Östra Rönnäs Rönnäsvägen 241 79391 Leksand